Lease Onderhoud


U bent tevreden met uw lease-auto. En dat wilt U graag zo houden. Dus wilt U de zekerheid van een professioneel adres waar Uw auto in de beste handen is. En zullen we er dan meteen een perfecte persoonlijke service bij doen? Want dát kunt U bij ons verwachten. Als onafhankelijk autobedrijf zijn we gecertificeerd voor professioneel onderhoud en service aan lease-auto (‘s). Oftewel: gecertificeerd Lease Service Center, aangenaam!

Als officieel Lease Service Center zijn we erkend door BOVAG-ABA. In samenspraak met de gerenommeerde leasemaatschappijen zijn de voorwaarden opgesteld waaraan Lease Service Centers moeten voldoen. U heeft dus de zekerheid dat U voor onderhoud en service een uitstekende kwaliteit kunt verwachten. En dat de gehele afhandeling met de leasemaatschappij door ons geregeld wordt. Geen omkijken, wel zekerheid!

Over welke zekerheden praten we?

Bij een onafhankelijk autobedrijf als het onze mag U erop rekenen dat er een professioneel team (per 1 dec. uitgebreid met weer een volwaardig 1e monteur met alle papieren) voor U klaar staat om Uw auto in perfecte staat te (onder-)houden. We hebben elektronisch contact met Uw leasemaatschappij. Onze uitstraling van een gecertificeerd Lease Service Center is zoals U dat mag verwachten: netjes, professioneel en persoonlijk. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold als het gaat om de laatste kennis. Kennis van zaken over autotechniek en electronica, maar ook op het gebied van serviceniveau’s, uitstraling en automatisering.

Een persoonlijke aanpak is inclusief.

Plezierig van Uw Lease Service Center is dat wij altijd bij U in de buurt zitten. En ook in andere opzichten staan we dicht bij onze klanten: in de vorm van een stukje persoonlijke dienstverlening (wat wij al ruim 12 jaar gewent zijn, dat is onze kracht) We kennen onze klanten. Vinden het geen probleem om flexibel mee te denken over een oplossing. En zoeken altijd naar wegen om U tevreden te houden. Bovendien zijn we onafhankelijk. Als U dus in de toekomst voor een andere auto kiest, hoeft U niet van autobedrijf te wisselen. Kortom, zakelijk onderhoud met een persoonlijke touch.

Behoud Fabrieksgarantie

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en altijd uit de wereld helpen. Laat U lease-auto onderhouden bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoud U gewoon de fabrieksgarantie! Dat geldt ook als U Uw nieuwe lease-auto ergens anders heeft besteld en het onderhoud door een onafhankelijk autobedrijf laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat U verplicht bent Uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u ‘m heeft besteld. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat U die keuzevrijheid heeft. Alleen als U bij een defect daadwerkelijk beroep doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar in zo’n geval kunt U de auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakelt, zodat Uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

De voordelen van gecertificeerd onderhoud via de Lease Sevice Centers van BOVAG-ABA:

  • Correcte afhandeling volgens de·gemaakte afspraken
  • Nakomen van afspraken
  • Uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparatie
  • Altijd snel en flexibel een afspraak maken
  • Vervangend vervoer
  • Dichtbij, dus ook bij U in de buurt
  • Kennis van de laatste elektronica
  • Persoonlijke service
  • Erkend door BOVAG-ABA

Wij behoren tot 1 van de 1ste gecertificeerde Lease Service Centers van Nederland. We zijn er zeer trots op dat bij ons alles Tip Top in orde is bevonden. En wij er alles aan zullen doen U als individuele lease-rijder maar ook U als bedrijf met een lease-wagenpark tevreden te houden.

Ook voor lease-offertes en levering alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s kunt bij ons terecht.

Wilt u weten of wij uw Lease auto mogen onderhouden? Mail uw kenteken + meldcode (laatste 4 chasisnr.) naar: [email protected].