Welkom op de
website van
Alex Autocenter Altena

Reparatie Alex Autocenter Altena

Diagnose stellen

Zijn er gebreken aan uw occasion?
Wij kunnen ze voor u repareren!

Service Alex Autocenter Altena

Airco specialisme

Bij ons kunt u uitgaan van een goede service!

Ondrhoud Alex Autocenter Altena

Reparatie

Heeft uw occasion onderhoud nodig?
Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Banden Alex Autocenter Altena

Banden

Bij ons kunt u prima terecht voor
zomer en winterbanden.

APK Alex Autocenter Altena

APK

Voor APK keuringen bent u bij ons aan
het juiste adres!

Werkplaats Alex Autocenter Altena

Werkplaats

Maak afspraak

Stek erkend

In de moderne auto is een airconditioning of klimaatregeling bijna niet meer weg te denken. Natuurlijk heeft zo'n airconditioning of klimaatregeling ook onderhoud nodig i.v.m. het voorkomen van nare luchtjes en ziekte kiemen.

Uiteraard zijn wij STEK erkend en mogen wij reparaties, onderhoud en inbouw doen. Ook voor onderhoud & service aan
aan airco van vrachtwagens. Ook zijn wij bevoegd voor het maken en repareren van koppelingen & leidingen.
U kunt zo binnen rijden voor een Airco-check . Zie onze button openingstijden

AIRCO VEREIST SPECIALISTISCH ONDERHOUD


Airco heeft in korte tijd de automarkt veroverd. Waren enkele jaren geleden alleen auto's uit de topklasse uitgerust met zo'n systeem, vandaag de dag is bijna elke nieuwe auto standaard voorzien van airco. Dat hoeft niet te verbazen: airconditioning verhoogt de veiligheid en vooral het rijcomfort.

Maar behalve een aangenaam systeem, is airco vooral ook een technisch geavanceerd systeem. Het vraagt om specifiek onderhoud waar specialistische vakkennis en de juiste technische voorzieningen voor nodig zijn. Voor u als automobilist is het van het grootste belang dat u kunt aankloppen bij een adres waar dit alles aanwezig is. Alex Autocenter Altena is zo’n adres.


Waar uit blijkt onze deskundigheid?
Moderne apparatuur
Maar er is meer. Als Alex Autocenter Altena beschikken wij over de meest moderne meet- en regelapparatuur. Er mag letterlijk geen vuiltje aan de lucht zijn. En daar zorgen wij dan ook voor. Ook maken wij zelf de leidingen en koppelingen. Ook doen wij retrofitting; dat wil zeggen een R12(oude) installatie ombouwen naar R134a installatie m.b.v. retrofitset.


Veelzijdige dienstverlening
Dankzij de combinatie van deskundig personeel en moderne apparatuur kunnen wij de klant een breed pakket bieden. Alle aircowerkzaamheden nemen wij voor onze rekening: inbouw, onderhoud en reparatie, zowel van personenauto's als bedrijfswagens.


Betaalbare aanpak
De meeste autobedrijven zijn onvoldoende gekwalificeerd om zelf airco-onderhoud te verrichten. Zij besteden dit arbeidsintensieve werk uit aan erkende installateurs. Voor u als klant is het in zo'n geval interessanter om U rechtstreeks tot het erkende installatiebedrijf te wenden.